Budinca de orez cu carne tocata

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 14 Aug 2010 | 17134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g carne tocata amestec
  • 250 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • condimente pentru carnea tocata
  • 1 lingura pasta de tomate
  • marar
  • cascaval
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de orez cu carne tocata:

Se face un pilaf din orez, putin ulei, sare si piper. Se lasa la racit.

Carnea tocata se caleste in foarte putin ulei impreuna cu ceapa tocata marunt. Se adauga apa si se lasa sa fiarba. Cand apa a scazut si carnita s-a fiert, se adauga condimentele, pasta de tomate, marar, sare si piper.

Pilaful se amesteca cu carnea tocata si oul crud, apoi se toarna toata compozitia intr-un vas de cuptor. Se rade deasupra cascaval si se da vasul la cuptor pana se aureste frumos .

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de orez cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

epurasha2bb 1

17.08.2010, 09:25

mmmm, ce bine arata! cred ca e delicioasa!

madi_marin 1

17.08.2010, 14:02

epurasha....a fost foarte buna. mi-ai facut tu pofta cu budincuta ta ....

Angelina_Elena 1

12.07.2012, 19:28

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu